Статья - Новости - Пресс-служба - Днепроспецсталь
Українська версіяРусская версияEnglish versionПоискКарта сайта
Статья - Новости - Пресс-служба - Днепроспецсталь
КомпанияСоциальная ответственностьПродажиЗакупкиПресс-служба
Новости
Выставки и конференции
Корпоративное издание "Электрометаллург"
Информационные материалы
ГодМесяц
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Январь
Февраль
Март
Апрель
Май
Июнь
Июль
Август
Сентябрь
Октябрь
Ноябрь
Декабрь

10 Октября
З Днем народження Дніпроспецсталі!

Шановні дніпроспецсталівці, ветерани Підприємства, молодь!

Від щирого серця вітаю вас із нашим спільним святом – Днем народження Дніпроспецсталі. Вісімдесят сім років тому перший високоякісний метал дав електрометалургійний завод, який згодом перетворився на потужне, технологічне підприємство. Час довів, що будівництво нашого заводу відіграло значну роль для розвитку Запорізького краю та економіки всієї України.

І сьогодні наше Підприємство залишається єдиним вітчизняним електрометалургійним заводом з унікальним сортаментом та славними традиціями.

У нашого колективу є чимало досягнень, якими варто пишатися. Метал ДСС використовується у найбільш технологічних галузях виробництва – космічній, авіапромисловості, машинобудуванні, нафтопереробці та атомній енергетиці. І завдання сьогоднішнього покоління – не тільки зберегти, але й примножити здобутки Дніпроспецсталі.

Напередодні свята хочу особливо подякувати нашим ветеранам. Ми пишаємось сьогоднішнім колективом заводчан та молоддю, які роблять вагомий внесок у розвиток виробництва.

Шановні друзі! Висловлюю слова щирої вдячності за вашу працю, за розуміння та відданість рідному заводу. Бажаю вам натхнення, успіхів у роботі та нових ідей! Нехай усі ваші задуми втілюються у життя. Родинного затишку, міцного здоров‘я, добробуту вам та вашим сім‘ям!

З повагою,

Голова Правління ПрАТ «Дніпроспецсталь» Сергій Кійко

Версия для печатиВерсия для печати