Шановні ветерани, фронтовики, працівники тилу!

Від щирого серця вітаю Вас із Днем Перемоги!

Від пам’ятної весни 45-го нас віддаляють сімдесят п’ять років. Але наша пам'ять та подяка усім, хто у вогняні сорокові роки віддав свою молодість та життя Батьківщині, не підвладні часу.

У наших фронтовиків, воїнів-переможців ми навчилися стійкості, мужності, волі до життя. Саме наші захисники відразу після перемоги у війні відкрили новий фронт – трудовий. Завдяки їх працелюбності швидко відновилися з руїн виробничі потужності Дніпроспецсталі, були збудовані сучасні цехи та освоєні передові технології.

Наш низький уклін усім, хто пройшов крізь пекло війни. У Вашому героїзмі закарбована справжня стійкість нашого народу, його єдність та любов до рідної землі. Витримка та життєва стійкість Вашого покоління надають сил для майбутніх звершень.

Найголовніше, що хочеться побажати у цей день, це те, за що боролися наші діди та прадіди – миру в кожен дім. Бажаю Вам міцного здоров'я, любові, пошани рідних та близьких. Нехай у Ваших родинах панує злагода і добро, а в душі завжди грає переможний марш!

З повагою,

Голова Правління ПрАТ «Дніпроспецсталь»

Сергій Кійко

9 may