Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
Українська версіяРусская версияEnglish versionПошукМапа сайту
Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
КомпанияСоциальная ответственностьПродажиЗакупкиПресс-служба
Новини
Виставки та конференції
Корпоративне видання "Электрометаллург"
Інформаційні матеріали
РікМісяць
2022
2021
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень

Січень 27
Третій сталеплавильний цех святкує ювілей

28 січня – особливий день для працелюбного та згуртованого, дружнього та цілеспрямованого колективу СПЦ-3. 70 років тому тут було випущено першу плавку.

Йшли роки, десятиліття, змінювались покоління металургів, батьки передавали майстерність та традиції синам, а ті – своїм дітям. «Вогняна» професія підкорялася сильним духом, стійким і впевненим, із залізною волею та характером дніпроспецсталівцям. Так було, так є, і так буде.

Історія та сьогодення СПЦ-3 – це етапи розвитку та становлення, впровадження передових технологій, введення в експлуатацію нового обладнання, яке не має аналогів в Україні. Завжди рухатися вперед, сміливо приймати виклики часу, мислити масштабно – ось принципи роботи колективу СПЦ-3. Дотримуючись їх, можна розвиватися, йти в ногу з часом, виробляти високоякісну сталь, бути в авангарді – упевнені металурги. І то не просто слова, а мудрість, народжена в блискучих іскрах розплавленого металу.

Вітаємо колектив металургів з ювілеєм! Бажаємо нових виробничих успіхів та визнання, щоб ювілейний рік став визначним в історії підрозділу!

SPC-3 70 let